İngilizce Seviye Tespit Sınavı (STS)


 

Kariyerinizde İngilizce Dil Eğitiminin Önemi ve İngilizce Dili Seviye Tespit Sınavı (STS) Programıyla bireylerin, İngilizce dilinde her bir beceride hangi seviyede olduklarının tespit edilerek doğru seviye programlarına yerleşmelerine çalışılmaktadır.

 

STS ile amacımız, İngilizce dil eğitimini A1 başlangıç, A2 temel, B1 orta, B2 orta üzeri, C1 ileri ve C2 uzmanlık seviyelerinde almadan önce, katılımcılara İngilizce dil eğitiminin dört temel beceri olan İngilizce dilinde okuma, yazma, dinleme ve konuşmada uygulamalı olarak nasıl değerlendirildiğinin gösterilmesi ve

 

Beceri temelli İngilizce dili eğitimi kapsam ve içeriğinin paylaşılmasıdır.

 

STS İçeriği (2 saat)

  • Okuma becerisini ölçme sınavı (30 dakika)
  • Yazma becerisini ölçme sınavı (30 dakika)
  • Dinleme becerisini ölçme sınavı (10 dakika)
  • Konuşma becerisini ölçme sınavı (Her aday ile birebir 5 dakika İngilizce mülakat)


Bu ankette 8 soru var.
  Kişisel gizliliğiniz üzerine bir not
Bu anket anonimdir.
Özellikle bu amaçla bir soru sorulmadıysa, anket yanıtlarınızın kayıtları kimliğinizle ilgili bir bilgi içermez. Bu ankete erişmek için bir pin kodu kullandıysanız, bu belirleyici pin kodunun yanıtlarınız ile ilişkilendirmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Pin kodları ayrı bir veri tabanında tutulur ve yalnızca anketi tamamladığınızda ya da yapmaktan vazgeçtiğinizde güncellenir. Anket yanıtları ile pin kodlarını ilişkilendirmenin bir yolu yoktur.